Heidi De Bruyne

Tel. +32 (0)9 378 30 61
heidi@nullpsycholoogopweg.be

studeerde af in ’99 als Master in de klinische psychologie, aan de Universiteit van Gent. Zij volgde tevens het postgraduaat psychodiagnostiek bij kinderen en jongeren aan de Vrije Universiteit van Brussel (2005). Sinds 1999 is zij als zelfstandig psychologe actief. Zij deed ook nog ervaring op in het onderwijs en in psychodiagnostisch onderzoek bij volwassenen. In 2015 vervolledigde ze een opleiding in de rouwbegeleiding en in 2020 ook de opleiding tot integratief psychotherapeut (VIVES Hogeschool).

Liesbeth Naudts

Tel. +32 (0)497 38 19 87
liesbeth@nullpsycholoogopweg.be

studeerde af in ’07 als Master in de klinische psychologie, aan de Universiteit van Gent. Sinds 2007 is zij actief als zelfstandig psycholoog. Zij werkte ook nog als psycholoog in een Centrum voor Geestelijke Gezondheidzorg. In 2016 behaalde ze een postgraduaat psychodiagnostiek aan de Thomas More Hogeschool. Ze volgt verdere bijscholing rond relevante problematieken (autisme, ADHD, hechting, …).

Luc Moreels

Tel. +32 (0)497 81 54 79
lucmoreels@nulltelenet.be

is Master in de klinische psychologie (afgestudeerd aan de universiteit van Gent, in 1990) en psychoanalytisch psychotherapeut (Specialisatieopleiding aan de universiteit Gent, 1995). Hij werkte ruim tien jaar als opvoeder en therapeut in een instelling voor kinderen met autisme. Sinds 2001 is hij psycholoog in een psychiatrisch centrum en vanaf 2014 is hij daarnaast ook als zelfstandig psycholoog actief.

Sofie van Rouveroij


Tel. +32 (0)493 43 90 37
sofie@nullpsycholoogopweg.be

studeerde af in ’13 als Master in de Klinische Psychologie aan de universiteit van Gent. Zij is reeds enkele jaren werkzaam als psycho-pedagogisch consulent in het CLB. Ze nam deel aan verschillende bijscholingen m.b.t. kinder- en jeugdproblematieken. In 2019 behaalde zij een postgraduaat Psychodiagnostiek aan de Thomas More Hogeschool. Nu volgt ze de basisopleiding in de ontwikkelingsgerichte kinder- en jeugdpsychotherapie.

Sharon De Gruytere

Tel. +32 (0)468 48 95 11
sharon@nullpsycholoogopweg.be

studeerde af in ’19 als Master in de Klinische Psychologie aan de Universiteit van Gent. Voorheen behaalde Sharon in 2015 het diploma Verpleegkunde (Arteveldehogeschool Gent). Ze deed stage en werkte bij Blij Leven te Lievegem. Sharon deed ook ervaring op bij het Mobiel Crisisteam in Brugge. Ze gaat aan de slag met kinderen, jongeren en hun ouders, maar ook volwassenen kunnen bij haar terecht. Naast haar werkzaamheden bij ons in de praktijk, is ze trajectbegeleider voor kwetsbare jongeren bij Obra Baken in Evergem.

Julie Van Der Jeucht

heeft een aanmeldingsstop.

Tel. +32 (0)472 22 09 74
julie@nullpsycholoogopweg.be

studeerde in ’14 af als Master in de klinische psychologie aan Universiteit Gent. Ze werkt sinds 2015 in het revalidatiecentrum van AZ Alma in Eeklo als klinisch psychologe. In 2018 startte ze de psychotherapie-opleiding ‘gedragstherapie voor kinderen en jongeren’ aan Universiteit Gent gestart (afgerond in 2022).
Ze volgde ook de 6-daagse ACT-opleiding aan de ACT-academie.
Julie neemt begeleidingen op van kinderen, jongeren en hun ouders.

https://www.julievanderjeucht.be

Jana Velle

heeft een aanmeldingsstop.

Tel. +32 (0)473 42 90 72
jana@nullpsycholoogopweg.be

studeerde af in ’14 als Master in de klinische psychologie, aan de Universiteit van Gent. Daarna ronde ze in ’16 het postgraduaat forensische psychodiagnostiek en counseling af aan de Thomas More Hogeschool te Antwerpen. Sinds ‘20 is ze bezig met het postgraduaat integratieve psychotherapie aan de Universiteit van Antwerpen. Deze therapie opleiding omvat de vier hoofdstromingen binnen de psychologie (cognitieve gedragstherapie, systeemtherapie, psychoanalyse en cliëntgerichte psychotherapie). Ze is werkzaam in een psychiatrisch centrum op de behandelafdeling voor mensen met een verslavingsproblematiek en bijkomende psychologische problemen. Hiervoor werkte ze al met jongeren (bijzondere jeugdzorg) en mensen binnen het forensische circuit (internering, probatie).

Laura D’haeze

Tel. +32 (0)456 34 40 26
laura@nullpsycholoogopweg.be

studeerde in ‘16 af als Bachelor Toegepaste Psychologie aan de Howest. In ‘19 behaalde ze haar Master in de Klinische Psychologie aan de Universiteit van Gent. Ze deed stage in de kinderpsychiatrie in AZ Sint Lucas in Brugge en in het buitengewoon onderwijs type 3,9 en Basisaanbod in Gent als klinische psychologe. Zij is reeds enkele jaren werkzaam als psycho-pedagogisch consulent in het CLB..

Leen Vermoesen

Tel. +32 (0)493 70 66 41
leen@nullpsycholoogopweg.be

studeerde af in ‘20 aan de Universiteit van Gent als klinisch psycholoog, en ging al snel zelfstandig aan de slag met de doelgroep (jong)volwassenen. Leen deed andere werkervaringen op binnen een vrij ruime doelgroep van (jong)volwassenen met diverse problematieken (angst-, stemmings-, en persoonlijkheidsmoeilijkheden,…), zowel binnen een ambulante als een residentiële/crisis-setting (PC Sint-Amandus te Beernem, Kliniek Sint-Jozef te Pittem, PAAZ Jan Palfijn Gent). 

Naast haar huidige werkplek te PTC Rustenburg te Brugge en de ambulante praktijk, volgt ze een postgraduaat Psychoanalytische Psychotherapie aan KULeuven (2020). 

Leen liep nog diverse opleidingen en seminaries in België en Nederland (seminaries psychoanalyse, psychose bij jongeren, mentalisation based treatment (MBT)).  Ze is erkend bij de Psychologencommissie, en volg reeds vier jaar een eigen klassieke leeranalyse


Veronique Cobbaert

Veronique voorziet loopbaanbegeleiding voor het erkend centrum Diaspoor.

Loopbaanbegeleiding helpt om een antwoord te vinden op deze loopbaanvragen: Hoe vind ik weer plezier in mijn job? Zou ik gelukkiger zijn in een andere functie? Welke opleiding past bij mijn ambities en talenten? Het is een traject op maat en we brengen jouw persoonlijk profiel in kaart.

Het resultaat is een heldere blik op jezelf dat realistisch getoetst is op jouw kansen op de arbeidsmarkt.

Op die manier helpen we dus mensen vooruit die vastzitten in hun loopbaan.

Loopbaanbegeleiding is door de Vlaamse overheid gesubsidieerd onder de vorm van loopbaancheques.
Iedereen die deeltijds of voltijds werkt in Brussel of Vlaanderen en dit gedurende 7 jaar heeft recht op loopbaancheques en dit elke 6 jaar. Het kost 40 euro voor 4 u. De rest wordt betaald door de Vlaamse overheid. Je kunt die cheques bestellen op www.VDAB.be onder ”mijn vdab” of door te bellen naar het gratis nummer 0800 30 700.
Je hebt recht op 2 cheques, in totaal 7 u. Bel of mail me gerust voor een vrijblijvend infogesprek. Veronique.cobbaert@nulldiaspoor.be of 0485/621 589

Meer info op https://www.veroniquecobbaert.com/

1