Heidi De Bruyne

Tel. +32 (0)9 378 30 61
heidi@psycholoogopweg.be

studeerde af in ’99 als Master in de klinische psychologie, aan de Universiteit van Gent. Zij volgde tevens het postgraduaat psychodiagnostiek bij kinderen en jongeren aan de Vrije Universiteit van Brussel (2005). Sinds 1999 is zij als zelfstandig psychologe actief. Zij deed ook nog ervaring op in het onderwijs en in psychodiagnostisch onderzoek bij volwassenen. In 2015 vervolledigde ze een opleiding in de rouwbegeleiding en in 2020 ook de opleiding tot integratief psychotherapeut (VIVES Hogeschool).
Ze verdiepte zich in EMDR, en maakt vaak gebruik van de Voice Dialogue methode.

Liesbeth Naudts

Tel. +32 (0)497 38 19 87
liesbeth@psycholoogopweg.be

studeerde af in ’07 als Master in de klinische psychologie, aan de Universiteit van Gent. Sinds 2007 is zij actief als zelfstandig psycholoog. Zij werkte ook nog als psycholoog in een Centrum voor Geestelijke Gezondheidzorg. In 2016 behaalde ze een postgraduaat psychodiagnostiek aan de Thomas More Hogeschool. Ze volgt verdere bijscholing rond relevante problematieken (autisme, ADHD, hechting, …).

Luc Moreels

Tel. +32 (0)497 81 54 79
luc@psycholoogopweg.be

is Master in de klinische psychologie (afgestudeerd aan de universiteit van Gent, in 1990) en psychoanalytisch psychotherapeut (Specialisatieopleiding aan de universiteit Gent, 1995). Hij werkte ruim tien jaar als opvoeder en therapeut in een instelling voor kinderen met autisme. Sinds 2001 is hij psycholoog in een psychiatrisch centrum en vanaf 2014 is hij daarnaast ook als zelfstandig psycholoog actief.

Julie Van Der Jeucht

Tel. +32 (0)472 22 09 74
julie@psycholoogopweg.be

studeerde in ’14 af als Master in de klinische psychologie aan Universiteit Gent. Ze werkt sinds 2015 in het revalidatiecentrum van AZ Alma in Eeklo als klinisch psychologe. In 2022 beeindigde ze de psychotherapie-opleiding ‘gedragstherapie voor kinderen en jongeren’ aan Universiteit Gent.
Ze volgde ook de 6-daagse ACT-opleiding aan de ACT-academie.
Julie neemt begeleidingen op van kinderen, jongeren en hun ouders.

https://www.julievanderjeucht.be

Laura D’haeze

Tel. +32 (0)456 34 40 26
laura@psycholoogopweg.be

momenteel met bevallingsverlof

studeerde in ‘16 af als Bachelor Toegepaste Psychologie aan de Howest. In ‘19 behaalde ze haar Master in de Klinische Psychologie aan de Universiteit van Gent. Ze deed stage in de kinderpsychiatrie in AZ Sint Lucas in Brugge en in het buitengewoon onderwijs type 3,9 en Basisaanbod in Gent als klinische psychologe. Zij is reeds enkele jaren werkzaam als psycho-pedagogisch consulent in het CLB.

Lana Thomas

Tel. +32 (0)491 85 25 20
lana@psycholoogopweg.be

studeerde in ’22 af als Master in de klinische psychologie aan Universiteit Gent. Ze liep stage in het psychiatrisch centrum Sint-Jan-Baptist te Zelzate en deed voor haar masterproef onderzoek naar eetstoornissen bij jongeren. Ze werkt sinds 2020 in het forensisch psychiatrisch centrum te Antwerpen.


Voor studiebegeleiding werken we samen met

Studiebegeleiding Haegeman

Tel. +32 (0)476 61 95 01

Loopt leren en studeren niet zo vlot als je zou willen?

Lijkt een bepaald vak echt niet te lukken?

Dan kan extra ondersteuning of professionele studiebegeleiding een uitkomst bieden.

Bij Studiebegeleiding Haegeman kan je terecht voor zowel vakspecifieke hulp als gestructureerde begeleiding bij het studeren.

Ook wie zich grondig wil voorbereiden op examens, zoals toelatingsexamens voor arts/tandarts, examencommissie of om het attest bedrijfsbeheer te behalen, vindt bij ons de juiste begeleiding.

Soms volstaat een klein zetje om weer op pad te geraken, soms is intensieve begeleiding nodig. Samen met ouders en leerling/student onderzoeken we het probleem, bekijken we de verwachtingen en stellen we doelen.

Een heel team ervaren lesgevers zorgt voor individuele en aangepaste begeleiding. Want studeren, dat kan je leren!

We werken vanuit Eeklo, Gent, Torhout en Zottegem, of online indien relevant en mogelijk.


Voor loopbaanbegeleiding werken we samen met

Liesbeth Bonamie

Tel. +32 (0)471 01 49 93
Liesbeth@andress.be

studeerde af in Sociaal werk in 2004 aan de Arteveldehogeschool te Gent. Sinds 2006 tewerkgesteld in de uitzendsector waar ik onze kandidaten aan een job help en sinds 2011 opleiding en coaching geef aan de interne medewerkers binnen het bedrijf.  In 2019 startte ik een eerste studie als loopbaancoach waarvan ik in 2020 mijn getuigschrift behaalde. Ondertussen behaalde ik mijn tweede getuigschrift als loopbaancoach en volgde ik een extra opleiding rond oplossingsgerichte en motiverende gesprekstechnieken en het gebruiken van tools.
Door mijn job bouwde ik sinds 10 jaar reeds ervaring op als coach van de interne medewerkers. Hierbij staat People management centraal. Mijn specialisatie richt zich op communicatie, werken in team, multitasken, empathisch vermogen, problemsolving en rekrutering! Positivisme en probleemoplossend denken is mijn dagdagelijks moto. Ik haal energie uit het motiveren van mensen en samenbouwen aan de toekomst. Door mijn ervaring in de uitzendsector heb ik een accurate kennis van de arbeidsmarkt. Ik werk als loopbaanbegeleider in bijberoep sinds juni 2021 en werk vanuit een praktijk in Hansbeke, Lievegem, Tielt en Eeklo